Kuinka peruutan tai poistan tilini tai siirryn ilmaiseen versioon?

Voit peruuttaa Cvapp.fi-tilauksesi suoraan sivustolta, ilman, että sinun tarvitsee kirjautua sovellukseen. Mene tästä Yhteydenotot-sivulle ja napsauta sitten valikon vaihtoehtoa "Peruuta tilaus".

Näkyviin tulee ruutu, jossa voit hakea tiliäsi sähköpostiosoitteesi avulla. Jos sähköpostiosoitteesi löytyy, voit napsauttaa painiketta "Peruuta tilaus". Kun olet napsauttanut painiketta, lähetämme sinulle sähköpostitse vahvistuspyynnön. Sinun pitää itse vielä vahvistaa peruutus sähköpostissa olevien ohjeiden mukaisesti. Jos et saa sähköpostiviestiämme muutaman minuutin kuluessa, tarkasta roskapostikansiosi tai tee Saapuneet-kansiossasi haku hakusanalla "Cvapp.fi".

Jos sähköpostiosoitettasi ei löydy, voit kokeilla toista sähköpostiosoitettasi, jota ehkä käytit sivustollamme aiemmin. Jos sitäkään ei löydy, tai et saa vahvistussähköpostia, voit peruuttaa tilauksesi alla olevien ohjeiden mukaisesti sovelluksessa tai ottaa yhteyttä tiimiimme.

Tilin peruuttaminen tai tilauksen muuttaminen maksuttomaksi sovelluksessa

Voit muuttaa tilauksesi maksuttomaksi tai peruuttaa sen kokonaan milloin tahansa suoraan sovelluksessa.. Kun olet kirjautunut sisään ja haluat siirtyä ilmaiseen versioon, napsauta avattavaa valikkoa oikeassa yläkulmassa ja siellä kohtaa Tilin asetukset. Huomaa, että tilin peruuttamisen yhteydessä järjestelmään tallennetut tietosi poistuvat eikä niitä voi enää palauttaa. Katso näyttökuva alla.

Kun olet napsauttanut Peruuta tilaus, sinun on vahvistettava peruutus seuraavassa vaiheessa. Katso näyttökuva alla.Mitä tapahtuu, kun olen muuttanut tilini ilmaiseksi versioksi?

Kun olet vahvistanut tilisi peruutuksen, sinulla on premium-tason käyttöoikeudet 30 päivän ajan viimeisestä kuukausimaksustasi tai 7 päivän ajan viimeisestä kokeilutilimaksustasi. Kun premium-tilauksesi päättyy, tilisi on muutettu ilmaistiliksi.
Voit aina kirjautua takaisin Cvapp.fi-sivustolle, katsoa ansioluetteloasi tai muokata sitä ja käyttää kaikkia ilmaisia toimintojamme, kuten ansioluettelon jakaminen ja työpaikkahaku, ja voit halutessasi voit myöhemmin korottaa tiliäsi.

Miten poistan tilini lopullisesti?

Jos haluat poistaa tilisi lopullisesti, siirry Tilin asetukset -sivun alareunaan ja napsauta Poista tili. Katso näyttökuva alla.

Cvapp.fi-tilisi poistetaan lopullisesti. Kun tilisi on poistettu, tukitiimimme ei pysty noutamaan ansioluetteloidesi tai saatekirjeidesi tietoja.