Kirjoitatteko te ansioluetteloita tai annatteko palautetta?

Kaipaatko apua ansioluettelon luomisessa? Me emme anna palautetta ansioluettelostasi tai tarjoa ansioluettelon kirjoituspalvelua vaan valikoiman työkaluja, jotka auttavat sinut alkuun:

  • Esimerkit -  yli 150 ansioluetteloesimerkkiä. Kirjastomme sisältää muokattavia ansioluetteloita eri toimialoilta. Säästä aikaa ja aloita käyttämällä esimerkkiä. 
  • Ansioluettelon kirjoittaminen -  interaktiivinen e-kirja, joka sisältää tietoja ansioluettelon tärkeimmistä osioista sekä sääntöjä, neuvoja, ilmaisia esimerkkejä ja paljon muuta.
  • Ansioluettelotyökalun uusi kätevä toiminto on taitoja ehdottava työkalu. Joskus on vaikea keksiä, mitä taitoja sisällyttää ansioluetteloon, mutta koneoppimisen algoritmien ansiosta Cvapp.fi-palvelu voi onneksi auttaa sinua tässä tehtävässä. Ansioluettelotyökalumme ehdottaa automaattisesti mahdollisia taitoja osion yläosassa. Sitä mukaa, kun lisää taitoja, järjestelmä analysoi tiedostoa ja ehdottaa uusia työsi kannalta oleellisia taitoja, joita voit muokata oman tilanteesi mukaan.
  • Myös osioiden otsikoita ehdottava työkalu helpottaa ansioluettelon kirjoittamista ja auttaa sinua räätälöimään asiakirjan omien tarpeidesi mukaan. 
  • Verkkotyökalujemme lisäksi voit käyttää Cvapp.fi-palvelua ansioluettelosi verkkolinkin jakamiseen. Voit lähettää ansioluettelosi linkin esimerkiksi kollegalle, uraneuvojalle, ystävälle tai vaikka vanhemmillesi palautteen saamiseksi. Pyytämällä palautetta saat tietää, mitä voit korjata tai muuttaa ansioluettelossa ennen sen lähettämistä työnantajalle.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä