Voinko muuttaa ansioluetteloni kielen?

Voit muuttaa ansioluettelosi tai työhakemuksesi kielen milloin tahansa. Tuemme tällä hetkellä seuraavia kieliä: English, Русский, Nederlands, Español, Svenska, Dansk, Norsk, Duetsch, Français, Português, Italiano, Polski, čeština, Suomi, 中国人 ja Hindi.

Voit muuttaa ansioluettelosi tai työhakemuksesi kielen kahdella eri tavalla.

Vaihtoehto #1: Kirjautuminen muunkieliselle sivustollemme

Olet nyt  suomenkielisellä sivustollamme. Meillä on kansainvälinen, englanninkielinen sivusto sekä paikalliset sivustot Hollannissa, Espanjassa, Tanskassa, Italiassa, Puolassa, Ranskassa, Suomessa, Tšekissä, Ruotsissaja Norjassa. Voit halutessasi siirtyätoiselle sivustolle napsauttamalla lipun kuvaa Cvapp.fi-sivuston alareunassa. Jos rekisteröidyt paikalliselle sivustolle, ansioluettelosi ja työkokemuksesi näkyvät sovelluksessa paikallisella kielellä.*

Katso näyttökuva alla.

Vaihtoehto 2: Ansioluettelon tai työhakemuksen kielen muuttaminen

Muuta ansioluettelosi kieli klikkaamalla muokkaustyökalun yläreunassa olevaa lippua ja valitsemalla uusi kieli. Katso seuraava näyttökuva.

Vaihe 1:Varmista, että käytät ansioluettelon muokkausosion uusinta versiota. Jos sinulla on käytössä uusin versio, sovelluksesi näyttää samalta kuin alla olevassa näyttökuvassa. Jos sovelluksesi näyttää erilaiselta, voit päivittää versiosi napsauttamalla tätä linkkiä**:https://cvapp.fi/app/create-resume/templates

Vaihe 2:Napsauta muokkausosiota ansioluettelossa, jonka kielen haluat vaihtaa. Vaihda ansioluettelosi kieli napsauttamalla lippua muokkausosion yläreunassa ja valitsemalla kieli. Katso näyttökuva alla.

Tuemme tällä hetkellä seuraavia kieliä:

1. English
  2. Русский
  3. Nederlands
  4. Hollanti
  5. Español
  6. Svenska
  7. Dansk
  8. Norsk
  9. Duetsch
  10. Français
  11. Português
  12. Italiano
  13. Polski
  14. čeština
  15. Suomi
  16. 中国人中国人
  17. Hindi Hindi

Kerro meille, jos haluaisit meidän tukevan tiettyä kieltä. Saatamme jopa pyytää sinulta apua kääntämisessä!  🌎

* Jos olet jo avannut tilin Cvapp.fi-sivustolla ja luonut siellä ansioluettelon, ja yrität sitten rekisteröityä jollekin muulle sivustollemme samalla sähköpostiosoitteella, sinut ohjataan takaisin Cvapp.fi-sivustolle. Eri sivustot käyttävät tällä hetkellä täysin erilaisia järjestelmiä. Ohjaamme sinut takaisin, koska muutoin et ehkä löytäisi aiemmin luomaasi ansioluettelon versiota. Voit rekisteröityä muulle sivustolle toisella sähköpostiosoitteella tai ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jos tarvitset apua.