Kuinka luon työhakemuksen?

Cvapp.fi-sivustolla voit luoda saatekirjeen, ladata sen koneellesi ja jakaa sen muiden kanssa ilmaiseksi. Tarjoamme käyttöösi myös ansioluettelopohjien tyyliin sopivia työhakemuspohjia. Näin voit varmistaa työnhakua varten laatimiesi asiakirjojen yhteneväisen ilmeen.

Näin luot saatekirjeen Cvapp.fi-sivustolla

Vaihe 1:Kirjaudu sisään Cvapp.fi-sivustolle ja napsauta aloitussivulla Ansioluettelo-välilehden vieressä olevaa välilehteä, jonka otsikko on Työhakemus.

Vaihe 2:Valitse "Kirjoita työhakemuksesi" uuden työhakemuksen luomista varten ja avaa muokkausosio. Katso näyttökuva alla.

Vaihe 3:Syötä saatekirjeen tiedot. Jokainen työhakemus koostuu 3 osasta:

Vastaanottajan tiedot-osaan lisäät yritystä koskevat tiedot jokaisessa saatekirjeessä.

Henkilötiedot-osaan lisäät omat henkilötietosi. Autamme sinua alkuun lisäämällä valmiiksi tiettyjä tietoja ansioluettelostasi.

Kirjeen sisältö-osaan tulee työhakemuksen viesti.

Vaihe 4:Kun olet valmis, voit valita haluamasi ulkoasun ja ladata työhakemuksen ilmaiseksi. Voit joko ladata työhakemuksen erilliseksi PDF-tiedostoksi tai yhdistää sen samaan tiedostoon ansioluettelosi kanssa. Suosittelemme, että käytät ansioluettelossa ja saatekirjeessä samaa ulkoasua, niin että ne sopivat yhteen. Katso näyttökuva alla.

Muita vinkkejä työhakemuksen luomiseen

Alla on muutamia vinkkejä ja artikkeleja, jotka auttavat sinua luomaan hyvän työhakemuksen.

Näin muutat työhakemuksesi nimen ja kielen

Työhakemuksesi nimeksi tulee sen yrityksen nimi, johon haet töihin. Jos et lisää yrityksen nimeä tai työnimikettä, työhakemuksesi nimeksi annetaan Untitled. Kun annat työhakemuksille kuvaavat nimet, löydät ne myöhemmin helposti.

Voit myös muuttaa työhakemuksesi kieltä napsauttamalla työhakemuksen nimen alla olevaa lipun kuvaketta ja valitsemalla kielen, jota haluat käyttää.

Työhakemuksen poistaminen

Voit poistaa työhakemuksen menemällä työhakemusnäkymään ja napsauttamalla Poista. Työhakemuksen poistamista ei voi peruuttaa. Tiimimme ei pysty palauttamaan poistettuja työhakemuksia. Katso näyttökuva alla.

Mistä löydät apua työhakemusten kirjoittamiseen?

Jos haluat lisää ohjeita hyvän työhakemuksen kirjoittamiseen, tutustu blogiimme. Postaamme uusia ohjeita liittyen muun muassa ansioluetteloiden ja työhakemusten laatimiseen sekä uraohjaukseen.