Kuinka voin lähettää ansioluetteloni ja saatekirjeeni?

Kun ansioluettelosi on valmis, voit jakaa Cvapp.fi-sivuston välityksellä verkkolinkin ansioluetteloosi – ilmaiseksi. Ansioluettelosi on oletusarvoisesti yksityinen, ja se jaetaan vain, jos itse valitset jakamistoiminnon. Voit helposti ladata työhakemuksesi PDF-tiedostona, jonka voit tallentaa tai lähettää työnantajalle.

Linkki on kätevä ja moderni tapa lähettää ansioluettelo sähköpostilla, some-viestillä tai jopa tekstiviestillä. Lisäksi voit silloin käyttää premium-tason muotoilutoimintoja verkossa ilmaiseksi ilman premium-tiliä.

Ansioluettelon jakaminen

Jokaisella ansioluettelosi versiolla on ainutlaatuinen URL-osoite, joka voidaan jakaa. Jos sinulla on ansioluettelostasi useita versioita, sinulla on myös useita URL-osoitteita, jotka voit jakaa.

Kun haluat jakaa ansioluettelosi, napsauta ansioluettelosivulla valikon kohtaa ”Lisää” ja valitse vaihtoehto ”Jaa”. Voit jakaa ansioluettelon myös napsauttamalla esikatselusivun oikeassa olevaa kohtaa ”…” ja valitsemalla sen jälkeen ”Jaa”. Katso seuraava näyttökuva.

Näkyviin tulee sivu, jossa voit:

kopioida URL-osoitteen ja liittää sen sähköpostiin, some-viestiin tai tekstiviestiin, tai

napsauttaa painiketta URL-osoitteen jakamiseksi Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä.

Miten se toimii

Jakaminen sosiaalisessa mediassa

Jos jaat ansioluettelosi sosiaalisessa mediassa, autamme sinua lisäämällä ansioluetteloosi muotoilun, mutta voit aina itse muokata dokumenttiasi ennen sen jakamista.

Tilasto-toiminto

Ainutlaatuinen Tilasto-toimintomme kertoo, kuinka monta kertaa ansioluetteloasi on tarkasteltu lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Näet ansioluetteloa tarkastelleen henkilön sijainnin sekä sen, kuinka kauan hän on tarkastellut ansioluetteloasi. Kun tiedät, missä päin maailmaa sinusta ollaan kiinnostuneita, osaat suunnitella uraasi tarkemmin! Kun seuraat muutoksia ansioluettelosi tarkastelussa, voit tarvittaessa muuttaa ansioluetteloasi näiden tietojen perusteella.

Muistathan käyttää myös mahtavaa työnhaun seurannan Chrome-laajennustamme, jonka avulla voit tallentaa kiinnostavat työtilaisuudet ja avoimet työpaikat suoraan selaimestasi.

Näin helppoa se on:

• Asenna laajennus virallisesta Google Chrome -myymälästä (ilmaiseksi)
  • Kirjaudu tilillesi
  • Etsi työpaikkoja Internetissä
  • Tallenna työpaikat selaimen oikeasta yläkulmasta
  • Ne siirtyvät työnhaun seuranta -sivulle. Valmista!

Muokkaus

Kun päivität tai editoit ansioluetteloasi, muutokset näkyvät heti jaetulla verkkosivulla esitetyssä ansioluettelossa.

Ansioluettelon poistaminen ja/tai sen muuttaminen yksityiseksi

Kun jaat URL-osoitteen, ansioluettelosi ei enää ole yksityinen. Periaatteessa joku muu voi myöhemmin kopioida ja jakaa sen URL-osoitteen.

Jos olet jakanut URL-osoitteen mutta haluat varmistaa, että ansioluettelo ei enää ole nähtävissä siinä URL-osoitteessa, sinun kannattaa ensin monistaa jaettu ansioluetteloja sitten poistaa se. Silloin ansioluettelosi yhdistetään URL-osoitteeseen, jota ei ole vielä jaettu.

Kun ansioluettelo poistetaan, katsoja ohjataan vanhalta URL-sivulta 404-virhesivulle.