Kuinka teen Cvapp.fi-sivustolla työpaikkahakuja ja haen töitä?

Sinun ei tarvitse metsästää töitä monelta eri työpaikkasivustolta, vaan voit säästää aikaa tekemällä työpaikkahakuja Instead- ja ZipRecruiter-sivustoilla, jotka on kumpikin yhdistetty Cvapp.fi-sivustolle.

Voit tehdä työpaikkahakuja sovelluksen ylävalikon kohdasta "Työpaikkahaku" tai tästä linkistä. Katso näyttökuva alla.

Voit antaa hakuehtoja, kuten työnimikkeen, sijainnin, palkan ja työpaikkailmoituksen päivämäärä, ja suodattaa Indeed- tai ZipRecruiter-sivustojen listoja. Jos käytät työpaikkahakua sovelluksessa, jotkut kohdat täytetään automaattisesti valmiiksi puolestasi.

Muista hyödyntää myös työnhaun seurannan Chrome-laajennusta!

Nyt voit tallentaa Internetistä löytämäsi kiinnostavat työtilaisuudet ja avoimet työpaikat välittömästi klikkaamalla selaimen oikeaa yläkulmaa.

Näin helppoa se on:

• Asenna laajennus virallisesta Google Chrome -myymälästä (ilmaiseksi)
  • Kirjaudu tilillesi
  • Etsi työpaikkoja Internetissä
  • Tallenna työpaikat selaimen oikeasta yläkulmasta
  • Ne siirtyvät työnhaun seuranta -sivulle. Valmista!