Mitä voin tehdä premium-tilauksella?

Jos sinulla on premium-tili, voit käyttää täydellisesti kaikkia sivustomme premium-toimintoja, joihin kuuluu muun muassa jatkuvasti laajeneva ansioluettelopohjien valikoima ja mahdollisuus ladata ansioluettelo PDF- tai Word-muodossa. Palkittujen ansioluettelopohjien lisäksi tarjoamme nyt käyttöösi myös 18 uutta ja innovatiivista työhakemuspohjaa. Seuraavassa on luettelo Premium-palvelun tärkeimmistä toiminnoista:

Premium-palvelun toiminnot:

Rajaton määrä ansioluetteloita ja työhakemuksia

Käytössä kaikki Premium-ansioluettelopohjat ja värit

Rajaton määrä PDF-latauksia

Muistathan hyödyntää uutta ainutlaatuista Tilasto-toimintoamme, joka kertoo, kuinka monta kertaa ansioluetteloasi on tarkasteltu lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Näet ansioluetteloa tarkastelleen henkilön sijainnin sekä sen, kuinka kauan hän on tarkastellut ansioluetteloasi. Kun tiedät, missä päin maailmaa sinusta ollaan kiinnostuneita, osaat suunnitella uraasi tarkemmin! Kun seuraat muutoksia ansioluettelosi tarkastelussa, voit tarvittaessa muuttaa ansioluetteloasi näiden tietojen perusteella. Muista hyödyntää myös työnhaun seurannan Chrome-laajennusta! Nyt voit tallentaa kiinnostavat työtilaisuudet ja avoimet työpaikat helposti yhdellä klikkauksella. Näin helppoa se on:

• Asenna laajennus virallisesta Google Chrome -myymälästä (ilmaiseksi)
  • Kirjaudu tilillesi
  • Etsi työpaikkoja Internetissä
  • Tallenna työpaikat selaimen oikeasta yläkulmasta
  • Ne siirtyvät työnhaun seuranta -sivulle. Valmista!

Voit valita tilausmuodon hyvin joustavasti. Voit aloittaa 7 päivän koejaksolla ja siirtyä sen jälkeen 6 kuukauden tilaukseen tai vuositilaukseen. Voit lukea aiheesta lisää kohdassa Hinnoittelu.

Miten peruutan premium-tilaukseni?

Voit peruuttaa premium-tilauksesi milloin tahansa sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevassa Tilin asetukset -kohdassa.  Lue tästä lisää, miten voit peruuttaa tilisi tai siirtyä ilmaiseen versioon sovelluksesta käsin.
Jos muutat tilisi ilmaiseksi tiliksi, voit vapaasti kirjautua takaisin Cvapp.fi-sivustolle, katsoa ansioluetteloasi ja muokata sitä ilmaiseksi, ja korottaa halutessasi tilisi premium-tiliksi milloin tahansa.