Kuinka lataan ansioluetteloon valokuvani ja muokkaan sitä?

Useimmissa Cvapp.fi-sivuston asiakirjapohjissa on mahdollista valita, liitetäänkö mukaan valokuva.

Valokuvan lisääminen ansioluetteloon

Jos haluat lisätä ansioluetteloosi valokuvan, kirjaudu tilillesi ja napsauta ansioluettelon muokkausosiota.  Napsauta sitten ansioluettelon ensimmäistä osaa nimeltä Henkilötiedot. Tämä toiminto mahdollistaa kasvokuvan räätälöimisen helposti jokaista hakemaasi työpaikkaa varten. Tarjoamme käyttöösi myös uuden taustanmuokkaustyökalun, jonka avulla voit muokata itse otetun valokuvan ammattimaiseen ansioluetteloon sopivaksi.

Henkilötiedot-osassa näet valintanapin valokuvan lataamiseksi. Katso näyttökuva alla.

Paras kuva on neliömäinen valokuva, jonka suhde on 1:1 ja jossa on vähintään 600 x 600 pikseliä. Kun valokuva on ladattu, voit käsitellä sitä eri tavoin. Katso näyttökuva alla.

Ansioluettelon valokuvan muotoilu

Kun lataat valokuvan ansioluetteloosi ensimmäistä kertaa, voit käyttää sitä eri malleissa ja ansioluettelon eri versioissa.  Voit muokata kuvaa ja muuttaa tai poistaa taustoja. Halutessasi voit poistaa valokuvan ansioluettelon muokkausosiossa tai ladata uuden valokuvan.