Onko ansioluetteloni julkinen?

• Kun luot ansioluettelon Cvapp.fi-sivustolla, sitä voivat tarkastella vain sinä sekä ne henkilöt, joiden kanssa jaat sen.
  • Myös tukihenkilöstömme ja tekninen henkilöstömme voi tarkastella ansioluettelooasi voidakseen, auttaa sinua ratkaisemaan mahdollisia ongelmia, kerätäkseen tietoja uusien toimintojen ja markkinoinnin kehittämiseksi sekäj vastatakseen sovellustai koskeviin kysymyksiini. Jos poistat ansioluettelosi. Emme voi enää palauttaa sitä.
  • Lue tästä lisää ansioluettelon jakamisesta ja lataamisesta,

Ansioluettelon poistaminen ja / tai muuttaminen yksityiseksi

Kun jaat URL-osoitteen, ansioluettelosi ei ole enää yksityinen. Teknisesti on mahdollista, että joku kopioi tämän URL-osoitteen ja käyttää sitä tulevaisuudessa.
Jos olet jakanut URL-osoitteen, mutta haluat varmistaa, että ansioluettelo ei ole enää saatavissa tämän osoitteen kautta, sinun kannattaa jäljentää jakamasi ansioluettelo ja sen jälkeen poistaa se. Näin ansioluettelosi on linkitetty URL-osoitteeeen, jota ei ole vielä jaettu.
Ansioluettelon poistamisen jälkeen URL johtaa 404-sivulle.
Muista, että voit ladata ansioluettelosi myös Woord-gebondenostona. Jos henkilötietojen suojaus ja luottamuksellisuus ovat sinulle tärkeitä, voit tutustua meille annettuihin erinomaisiin arvosanoihin ja arvosteluihin osoitteessa  Trustpilot
Jos sinulla op muita kysymyksiä tietosuojasta, katso tietosuojalausuntomme tai  käyttöehtomme.