Miten voin käyttää cvapp.fi-sivustoa ilmaiseksi?

Cvapp.fi tarjoaa useita työkaluja, joita voit käyttää täysin ilmaiseksi, eikä sinun tarvitse antaa luottokorttitietoja. Ilmaisella tilillä voit:

• Luoda ansioluettelotyökalumme avulla loistavan ansioluettelon tyhjästä. Voit ladata ansioluettelosi tekstitiedostona ja Vancouver-pohjaa käyttäessäsi myös PDF-tiedostona.
  • Kirjoittaa työhakemuskirjeen hetkessä ammattimaisten työkalujemme, esikirjoitettujen lauseiden ja ohjeiden avulla ja ladata sen ilmaiseksi PDF-muodossa (Vancouver-pohja) tai TXT-muodossa.
  • Jaa verkkolinkkejä ansioluetteloosi.
  • Tutustua ansioluetteloesimerkkejä sisältävään kirjastoomme. Laaja AITOJEN ansioluetteloiden kokoelmamme on hyvä lähtökohta inspiraatiolle.
  • Etsiä avoimia työpaikkoja internetistä yhdestä paikasta Career.io:n tarjoaman ilmaisen työnhakutyökalun avulla (löydät sen cvapp.fi-palvelun kojelaudan kohdasta "Palvelut").
  • Kirjautua sisään muokataksesi/avataksesi ansioluettelosi tai saatekirjeesi milloin tahansa.

2,95 eurolla voit siirtyä käyttämään Premium-tilin koeversiota ja luoda useita ansioluetteloita ja työhakemuksia sekä ladata kaikki asiantuntijoiden suunnittelemat pohjat PDF-muodossa. Koejakson aikana voit myös 7 päivän käyttää Premium-palvelun monia toimintoja.

7 päivän jälkeen koetilaus muuttuu automaattisesti kuukausitilaukseksi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevan "Tili"-valikon kautta. Saatat joutua maksamaan tiettyjä maksuja niiltä päiviltä, joina pystyit käyttämään palveluitamme ja tuotteitamme. Lue lisää hinnoittelustamme tai siitä, miten voit peruuttaa tilauksesi tai muuttaa sitä milloin tahansa.

Jaa linkkejä ansioluetteloosi ilmaiseksi

Käytä Cvapp.fi-sivustoa ilmaiseksi JA hyödynnä premium-tason ulkoasuteemojamme jakamalla verkkolinkkejä ansioluetteloosi. Se on nopea ja helppo tapa jakaa ansioluettelosi mahdollisten työnantajien tai verkostosi kanssa sähköpostilla, some-viestillä tai jopa tekstiviestillä. Lue tästä lisää, miten jaat linkkejä ansioluetteloosi.

Lataa TXT-tiedosto ilmaiseksi

Kun olet luonut ansioluettelon Cvapp.fi-sivustolla ja haluat ladata sen koneellesi ilmaiseksi, voit ladata sen TXT-tiedostona.  TXT-tiedosto tarkoittaa juuri sitä, miltä se kuulostaa. Se sisältää ansioluettelosi tekstin ilman muotoilua.  Kun olet ladannut TXT-tiedoston koneellesi, voit avata sen, valita tekstin ja sen jälkeen kopioida ja liittää tekstin tekstinkäsittelyohjelmaan, kuten Wordiin tai Google Docsiin. Tekstinkäsittelyohjelmassa voit muuttaa muotoilua ja tyylejä, ja sinulla on edelleen hienon ansioluettelon pohja. Voit myös ladata työhakemuksesi TXT-tiedoston ilmaiseksi. Näin voit luoda nopeasti laadukkaan työhakemuksen käyttämällä kirjoitustyökalujamme ja tallentaa tekstin tietokoneellesi. Lisäksi tarjoamme 18 ammattilaisten laatimaa ja testaamaa työhakemusmallia, jotka voit sovittaa ansioluettelosi tyyliin ja ladata eri muodoissa, kuten PDF-muodossa.

Jos haluat ladata ansioluettelon koneellesi TXT-tiedostona, kirjaudu Cvapp.fi-sivustolle ja mene ansioluettelonäkymääsi. Napsauta ansioluettelon päävalikon alimmaista kohtaa TXT-tiedoston lataamiseksi. Katso näyttökuva alla.

Voit milloin tahansa kirjautua takaisin Cvapp.fi-sivustolle, avata ansioluettelosi ja muokata sitä. Sen sijaan, että tuhlaisit aikaa etsiessäsi tiedostoja koneeltasi tai kirjoittaisit ansioluettelosi aina uudestaan vuosien mittaan, voit käyttää Cvapp.fi-sivustoa ja pitää ansioluettelosi ajan tasalla ilmaiseksi – silloinkin, kun olet siirtynyt premium-tilistä ilmaistiliin.
Tässä kuvattujen ilmaisten toimintojen lisäksi voit käyttää hyväksi ilmaista aineistomme, joka auttaa sinua luomaan hyvän ansioluettelon ja löytämään nopeasti työtä:
  • Esimerkkejä ansioluetteloista - kirjasto, jossa on yli 200 oikeaa ja muokattavaa esimerkkiansioluetteloa toimialoittain järjestettynä.
  • Blog - kattavat oppaat tärkeistä aiheista, kuten siitä, miten CV laaditaan, ja paljon muuta.

Kerro meille, jos sinulla on kysymyksiä Cvapp.fi-sivuston ilmaisesta käytöstä tai haluat antaa palautetta.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat hinnat henkilökohtaisten mieltymysten ja monien eri tekijöiden perusteella. Tämän vuoksi cvapp.fi-palvelun hinnat voivat vaihdella maittain tai poiketa aiemmista hinnoista.