Kuinka voin käyttää Cvapp.fi-sivustoa ilmaiseksi?

Cvapp.fi-sivustolla on muutamia toimintoja, joita voit käyttää täysin ilmaiseksi, luottokorttitietoja syöttämättä. Ilmaistilillä voit: luoda näyttävän ansioluettelon käyttäen apuna ansioluettelotyökaluamme, joka ohjaa sinua kirjoitusprosessin läpi vaihe vaiheelta kirjoittaa työhakemuksen käyttäen helppokäyttöisiä, tyyliltään ansioluettelopohjiin soveltuvia työhakemuspohjiamme, joiden lataus PDF-muotoon on ilmaista

  • ladata ansioluettelosi TXT-muotoon ja muotoilla sitä edelleen itse
  • Kirjoita työhakemus hetkessä ammattimaisten työkalujemme sekä esikirjoitettujen lauseiden ja vinkkien avulla ja lataa tiedosto ilmaiseksi TXT-muodossa.
  • jakaa ansioluettelosi verkkolinkin
  • tehdä hakuja kirjastossamme ja käyttää hyväksi siellä olevia OIKEITA ansioluetteloesimerkkejä, ja niiden tarkastelu voi auttaa alkuun ja inspiroida
  • tarkastella eri puolilla Internetiä olevia avoimia työpaikkojayhdessä paikassa 
  • kirjautua sisään käyttämään/muokkaamaan ansioluetteloasi tai työhakemustasi.

Kokeilutilillä voit käyttää premium-toimintoja 7 päivän ajan, minkä jälkeen tilaus muuttuu automaattisesti kuukausitilaukseksi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa sovelluksen oikean yläkulman Tili-valikosta.

Jaa linkkejä ansioluetteloosi ilmaiseksi


Käytä Cvapp.fi-sivustoa ilmaiseksi JA hyödynnä premium-tason ulkoasuteemojamme jakamalla verkkolinkkejä ansioluetteloosi. Se on nopea ja helppo tapa jakaa ansioluettelosi mahdollisten työnantajien tai verkostosi kanssa sähköpostilla, some-viestillä tai jopa tekstiviestillä. Lue tästä lisää, miten jaat linkkejä ansioluetteloosi.

Lataa TXT-tiedosto ilmaiseksi

Kun olet luonut ansioluettelon Cvapp.fi-sivustolla ja haluat ladata sen koneellesi ilmaiseksi, voit ladata sen TXT-tiedostona.  TXT-tiedosto tarkoittaa juuri sitä, miltä se kuulostaa. Se sisältää ansioluettelosi tekstin ilman muotoilua.  Kun olet ladannut TXT-tiedoston koneellesi, voit avata sen, valita tekstin ja sen jälkeen kopioida ja liittää tekstin tekstinkäsittelyohjelmaan, kuten Wordiin tai Google Docsiin. Tekstinkäsittelyohjelmassa voit muuttaa muotoilua ja tyylejä, ja sinulla on edelleen hienon ansioluettelon pohja. Voit myös ladata työhakemuksesi TXT-tiedoston ilmaiseksi. Näin voit luoda nopeasti laadukkaan työhakemuksen käyttämällä kirjoitustyökalujamme ja tallentaa tekstin tietokoneellesi. Lisäksi tarjoamme 18 ammattilaisten laatimaa ja testaamaa työhakemusmallia, jotka voit sovittaa ansioluettelosi tyyliin ja ladata eri muodoissa, kuten PDF-muodossa.

Jos haluat ladata ansioluettelon koneellesi TXT-tiedostona, kirjaudu Cvapp.fi-sivustolle ja mene ansioluettelonäkymääsi. Napsauta ansioluettelon päävalikon alimmaista kohtaa TXT-tiedoston lataamiseksi. Katso näyttökuva alla.
Voit milloin tahansa kirjautua takaisin Cvapp.fi-sivustolle, avata ansioluettelosi ja muokata sitä. Sen sijaan, että tuhlaisit aikaa etsiessäsi tiedostoja koneeltasi tai kirjoittaisit ansioluettelosi aina uudestaan vuosien mittaan, voit käyttää Cvapp.fi-sivustoa ja pitää ansioluettelosi ajan tasalla ilmaiseksi – silloinkin, kun olet siirtynyt premium-tilistä ilmaistiliin. 
Tässä kuvattujen ilmaisten toimintojen lisäksi voit käyttää hyväksi ilmaista aineistomme, joka auttaa sinua luomaan hyvän ansioluettelon ja löytämään nopeasti työtä:
  • Esimerkkejä ansioluetteloista - kirjasto, jossa on yli 200 oikeaa ja muokattavaa esimerkkiansioluetteloa toimialoittain järjestettynä.
  • Blog - kattavat oppaat tärkeistä aiheista, kuten siitä, miten CV laaditaan, ja paljon muuta.

Kerro meille, jos sinulla on kysymyksiä Cvapp.fi-sivuston ilmaisesta käytöstä tai haluat antaa palautetta.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä