Voinko ladata ansioluetteloni Word- tai PDF-tiedostona?

Kun ansioluettelosi ja työhakemuksesi ovat valmiit, voit ladata ne tai käyttää niitä monessa eri muodossa. 

Voit ladata ansioluettelon PDF-, DOCX- tai TXT-muodossa joko suoraan omalta sivultasi tai ansioluettelotyökalusta käsin. Voit myös yhdistää ansioluettelosi ja työhakemuksesi yhdeksi PDF-tiedostoksi, mikä helpottaa työnhakua ja antaa siistin vaikutelman. ”Lataa PDF” -painikkeen lisäksi käytössä on ”Lisää”-pudotusvalikko sekä mahdollisuus ladata tiedosto DOCX- tai TXT-muodossa. Suositut asiakirjapohjamme Stockholm ja Sydney on mahdollista ladata myös DOCX/Word-muodossa. Kun lataat Sydney-pohjaan tehdyn ansioluettelon Word-tiedostoksi, ensimmäisen ja toisen sivun väripalkit näyttävät tietokoneen näytössä erilaisilta, mutta tulostettaessa samanlaisilta. ”Jaa linkki” -toiminto on käytettävissä myös täältä. Suosittu ”Going to Dublin” -pohjamme on nyt mahdollista ladata Docx (Word) -muotoon.

Katso näyttökuvat alla.

Jos sinulla on ilmaistili, voit ladata ansioluettelon koneellesi TXT-tiedostona tai jakaa sen verkkolinkkiä käyttämällä. Katso näyttökuvat alla.

Vienti DOCX (Beta) -muotoon

Testaamme tällä hetkellä ansioluettelosi lataamista DOCX-muotoon. Kun testaus on suoritettu, päivitetty asiakirja on kaikkien käyttäjiemme saatavana. Tämä premium-käyttötilin toiminto voi olla hyödyllinen maissa, joissa työnantajat haluavat saada ansioluettelon Word-muodossa sen sijaan, että se ladattaisiin PDF-tiedostona. Pääset käyttämään tätä kätevää toimintoa napsauttamalla ansioluettelotyökalun "lataa"-painikkeen vieressä olevaa ”…”-painiketta (ks. seuraava).

Napsauttamalla tätä painiketta saat näkyviin yksinkertaisen pudotusvalikon, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ansioluettelon lataamiseen.

Miksi ladattu DOCX-tiedostoni näyttää erilaiselta kuin PDF-tiedosto? (Beta)

V Voit ladata ansioluettelosi kolmessa eri muodossa: TXT-tiedosto (ilmainen), PDF-tiedosto tai DOCX-tiedosto. Ladattuja PDF-tiedostoja voi käsitellä ansioluettelotyökalulla, kun taas Microsoft Word (ja vastaavat ohjelmat) eivät tarjoa tätä mahdollisuutta. Voit kuitenkin muuttaa DOCX-tiedostoa ja vaihtaa kirjasintyyppiä, tekstin kokoa ja väriä sekä muuttaa otsikoita milloin tahansa.

Uusi DOCX-tiedosto pohjautuu suosittuun Stockholm-ansioluettelomalliimme eikä sinun tarvitse kuin ladata se ja alkaa hakea töitä. Kaikki ansioluettelomallimme ovat ammattilaisten testaamia ja noudattavat juuri niitä ”ansioluettelosääntöjä”, joita työnantajat arvostavat.

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä