Cvapp.fi-sivuston aloitusopas

Tervetuloa Cvapp.fi-sivustolle. Tämä opas auttaa sinua saamaan tilistäsi kaiken hyödyn ja auttaa sinut toivottavasti askeleen lähemmäksi seuraavaa työpaikkaasi. 

Voit tutustua myös blogiimme, joka sisältää tuoreimmat ja parhaimmat vinkit juuri sinulle sopivan työpaikan löytämiseen. 

Ansioluettelot

Sen sijaan, että kirjoittaisit ansioluettelosi alusta asti, voit käyttää hyväksesi ansioluettelo työkalua, joka auttaa sinua laatimaan vaikuttavan ansioluettelon helposti askel askeleelta. Alla oleva aineisto auttaa sinuta alkuun:

Työhakemukset

Jos haluat lähettää ansioluettelon lisäksi työhakemus kirjeen, voit luonnostella sen Cvapp.fi-sivustolla ja ladata sen sieltä koneellesi. 

Työpaikkahaku

Asuinpaikastasi riippuen voit tehdä Cvapp.fi-sivustolla työpaikkahakuja tuhansien töiden joukosta. Työpaikkailmoituksissamme on yhdistetty Indeed ja ZipRecruiter, joten säästät aikaa etsiessäsi seuraavaa työpaikkaasi. 

Työpaikkahaku ja työpaikkailmoitusten selailu voi myös antaa sinulle ideoita ansioluettelosi ja työhakemuksesisaatekirjeesi avainsanoihin.

Tilasto-toiminto 

Käytä hyväksesi uutta Tilasto-toimintoamme, joka kertoo, kuinka monta kertaa ansioluetteloasi on tarkasteltu lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Näet ansioluetteloa tarkastelleen henkilön sijainnin sekä sen, kuinka kauan hän on tarkastellut ansioluetteloasi. Kun tiedät, missä päin maailmaa sinusta ollaan kiinnostuneita, osaat suunnitella uraasi tarkemmin! Kun seuraat muutoksia ansioluettelosi tarkastelussa, voit tarvittaessa muuttaa ansioluetteloasi näiden tietojen perusteella. Tämä toiminto antaa sinulle arvokasta palautetta, jonka perusteella voit tarvittaessa tehdä ansioluetteloosi muutoksia.

Tilit

Voit alkaa käyttää Cvapp.fi-sivustoa ilmaiseksi ja,  tarvittaessa kirjautua sivustolle muokkaamaan dokumenttejasi käyttämällä Magic Link -linkkiä, jonka lähetimme sinulle sähköpostitse. Lue lisää ilmaisen versiomme suosituimmista toiminnoista.

Jos siirryt käyttämään koejaksoa tai maksullista premium-tiliä, jossa voit ladata koneellesi PDF-tiedostoja, voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa sovelluksen Tili-valikosta.

  1. Ota yhteyttä

Voit pysyä ajan tasalla uusimmista resursseista, saada tietoa uusimmista toiminnoista ja ottaa yhteyttä tiimiimme monella eri tavalla. 

    Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä