Miten kirjaudun Cvapp.fi-sivustolle?

Kun olet alkanut laatia ansioluetteloa Cvapp.fi-sivustolla, voit aina halutessasi kirjautua uudestaan sisään, avata ansioluettelosi ja jatkaa sen muokkausta. 

Ohjeet sisäänkirjautumiseen ja vianmääritykseen

Vaihe 1: Avaa tämä linkki.

Vaihe 2: Anna sähköpostiosoitteesi tai kirjaudu sisään sosiaalisen median profiilistasi. Katso näyttökuva alla.

Vaihe 3: Katso, saitko sähköpostissa Magic Link -linkin, ja napsauta sähköpostiviestissä iolevaa sisältyvää painiketta tai linkkiä. Katso näyttökuva alla.

Olet sisällä!

📌 Vinkkejä kirjautumisongelmien ratkaisemiseen

Jos olet jo liittynyt Cvapp.fi-sivustolle, mutta sinulla on nyt ongelmia yrittäessäsi kirjautua sisään, käy läpi nämä vinkit:

  • Jos sähköpostiosoitettasi ei hyväksytä, ja liityit sivustollemme Facebookia tai LinkedIniä käyttäen, varmista että käytät nyt näihin some-profiileihin liittyvää sähköpostiosoitetta.
  • Jos sähköpostiosoitteesi hyväksytään, mutta et saa meiltä Magic Link -sähköpostiviestiä, tarkasta roskapostikansiosi tai tee Saapuneet-kansiossa haku sanalla "Cvapp.fi".
  • Magic Link on voimassa vain 48 tuntia. Kun linkki lakkaa olemasta voimassa, sinun pitää kirjautua uudestaan sisään sähköpostiosoitteellasi, jotta saat uuden linkin.
  • Jos liityit alunperin Cvapp.fi-sivustolle ja yrität nyt liittyä jollekin paikalliselle sivustollemme, sinut ohjataan uudelleen Cvapp.fi-sivustolle, kun yrität kirjautua uudelle sivustolle. Sinun pitää käyttää toista sähköpostiosoitetta paikalliselle sivustolle liittymistä varten. Vaihtoehtoisesti voit lukea tästä, miten muutat Cvapp.fi-sivustolla käyttämääsi kieltä

Oletko kokeillut kaikkia vinkkejä etkä vieläkään pysty kirjautumaan sisään? Ei syytä huoleen. Ota yhteyttä tiimiimme, niin teemme parhaamme auttaaksemme sinua pääsemään tilillesi tai luomaan väliaikaisen salasanan. 

Tarvitsetko vielä apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä