Kuinka laskutus tapahtuu?

Premium-tilin koejakso ja kuukausilaskutus

Ala käyttää premium-tason toimintojamme valitsemalla 7 päivän koejakso, joka maksaa 2,95 €. Koejakson aikana voit käyttää kaikkia premium-toimintojamme 7 päivän ajan. Jos päätät näiden 7 päivän aikana peruuttaa kuukausitilauksesi, sinulta ei laskuteta kuukausimaksua

Jos koejaksosi on edelleen aktiivinen 7 päivän kuluttua etkä peruuta sitä, sinut siirretään automaattisesti kuukausittaiseen premium-tilaukseen, joka maksaa 24,95 € ja laskutetaan 30  päivän välein.

6 kuukauden tilaus ja vuositilaus

Valitsemalla 6 kuukauden tilauksen tai vuositilauksen, saat jopa 75 % alennusta ja voit käyttää premium-tason toimintoja koko tilauksesi ajan. 6 tai 12 kuukauden jälkeen tilisi muuttuu automaattisesti ilmaistiliksi, mikäli et itse uudista tilaustasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilisi peruuttamisesta. Voit milloin tahansa muuttaa tilausmuotoa.

Kertamaksut

Joissakin maissa tarjoamme palveluja kertamaksulla. Tässä tapauksessa voit ladata ansioluettelon ilman kestotilausta. Kertamaksut eivät toistu eikä niitä tarvitse peruuttaa, koska kyseessä ei ole tilaus.

Valuutan muuntaminen

Koejakson ja premium-tilin hinnat ilmoitetaan ja laskutetaan Yhdysvaltojen dollareissa. Myös muu valuutta saattaa olla käytössä asuinmaastasi riippuen. lLuottokorttisi saattaavoi veloittaa maksun automaattisesti tililtäsi oman maasi valuuttaan muunnettuna. Emme valvo luottokorttiyhtiöiden valuutanmuuntamista ja tiliveloituksia. Jos sinulla on kysymyksiä hinnoista tai valuutasta, ota meihin yhteyttä.

Laskutusasetusten muokkaus

Voit hallita laskutusasetuksiasi suoraan sovelluksesta käsin Cvapp.fi-sivustolla. Kirjaudu sisään ja napsauta oikeassa yläkulmassa kohtaa Tili. Ensimmäisellä sivulla voit peruuttaa tilauksesi, poistaa tilisi tai katsoa, minkätasoinen tili sinulla on.   Näin peruutat tilisi.